joi, 1 decembrie 2011

Inceputuri...

   Cum este inceputul blogului meu, am decis sa vorbesc despre inceputuri. Daca nu o sa va plictisesc si o sa cititi pana la cap, sper sa invatati ceva de aici. 
   Fiecare zi este un nou inceput, o noua sansa. Mai nou, toti folosesc asta, incat aproape a devenit un cliseu. Insa e adevarat.
   Cu totii ne dorim sa avem alta viata in masuri diferite, dar nimeni nu face nimic in privinta asta. Toti facem ce suntem obisnuiti sa facem, ne urmam rutina in care suntem cufundati pana la gat si nimic mai mult. Ei bine, sa stiti ca puteti sa faceti ceva. Nici macar nu e greu. Vreti sa fiti intr-un anumit fel, atunci ce mai asteptati? Nu o sa vine nimeni sa faca asta in locul vostru. Incepeti-va inceputul!
   Eu am inceput acest blog. In curand o sa incep un nou desen sau o noua carte si noi prietenii. Chestia e ca totul are un inceput. Viata, prietenia, dragostea, ura, scoala, o vacanta, o carte, un film, o melodie.
   Sunt multe persoane carora le e frica sa inceapa ceva, dar  nu ar trebui sa le fie pentru ca inceputul e cel mai frumos lucru din orice poveste. Toata speranta si visurile de la inceput nu se compara cu nimic, asa ca incepeti ceva si de dragul de a incepe ceva, nu numai din motive solide. 
   Si cand incepeti ceva, nu il incepeti tristi si vlaguiti. Incepeti cu zambetul pe buze si cu speranta urcata la cote mari. Trageti aer in piept si faceti primul pas, urmatorii vor veni singuri.
    .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu